Saturday, 30 May 2009

multumesc

Azi,am paţit ceva minunat!

Încercând să sincronizez imaginile venite pe net, din studioul EuropaFM cu sunetul, deoarece sunetul pe net venea cu o întarziere de vreo 45 de secunde, iar eu îl vroiam pe Doru 100% live la mine in camera (audio+video). Am asteptat momentul ăsta câţiva ani!

Doru, fiind omul pe care îl ascult şi îl admir, înca dinainte ca eu sa-mi ating marele vis de a ajunge la vorbesc la radio, şi pe care îl ascult de fiecare dată când am ocazia.

Neavând un radio prin apropiere mi-am scos din cutia cu minuni, care neatinsa de un veac, si-a recăpătat virginitatea, vechiul meu walkman, pe care imi amintesc cu nostalgie cum îl abuzam, il foloseam până la ultima picătura din baterie, in liceu.

I-am introdus bateria printr-o metodă extraordinară şi cu grijă aşa încat să nu-l doară, şi i-am mufat căstile.M-am holbat ca un bou 2 minute la el că nu mai ştiam cum să-l pornesc. Dupa 2 minute nu am mai avut rabdare să-l studiez şi am început operaţiunea apăsarea fiecărui buton. Asta ca să-l fac să zică ceva.
Ei bine când şi-a dat drumul, surpriză, sa mori nu alta. Era setat pe aproape răposatul National FM pe care mergea o piesa extraordinară. John Lenon - Woman, pe care o poţi asculta aicea ni mai jos.John Lenon - Woman


A fost clar un semn de iubire din partea lui, înca nu stiu de ce imi spunea woman....hmmmm... probabil ma confunda cu altcineva. Dar eu m-am bucurat ca un copil trăncălău ce sunt că i-am auzit graiul şi stiu că e bine sănătos.

So, gata cu vorbăria. E timpul să vi-l prezint pe el, dă onli oan!!!!!! >DĂ CLIC<

2 comments:

  1. E bine ca mai sunt oameni pe lumea asta care ma apreciaza. Mersi mult, Mircea ! Doar ca nu ti-ai ales prea bine momentul sa ma asculti/vezi. Sunt cu nervii la pamant de vreo 2 luni incoace si o sa mai fiu o perioada..

    ReplyDelete
  2. Doru, iti doresc iesire cat mai rapida din probleme si te asigur de toata sustinerea mea si cu siguranta si altii sunt alaturi de tine. BE POZITIV

    ReplyDelete

Got something to say? Write down below please :)