Tuesday, 22 September 2009

VR in România?

Virgin Radio în România?, întrebarea asta mi-a fost ieri în cap.

Eu fiind un fan al acestui radio, care între timp a devenit Absolute Radio după ce a fost cumpărat de către indienii de la TIML, acum un an. Dar pentru cei ce nu stiu, acest radio vine din Londra și este un post care difuzează muzică faină pentru urechile mele, poate si pentru ale tale.

Oricum, povestea Virgin Radio în UK s-a încheiat acum un an, și înca nu se știe pentru cât timp.
El a pornit din Londra și s-a extins în toată lumea. Exista stații VR în Franta, Italia, India, Canada, etc.

Ieri seară am intrat pe rotld.ro, site-ul companiei care se ocupă de gestionarea domeniilor .ro și am verifcat disponibilitatea unor nume, printre care și virginradio.ro, care este cumpărat de către SC.RadioXXI.SRL. Ei bine Radio 21 este parte a grupului francez Lagardère Active Radio care, îmreună cu compania Virgin deține postul de radio Virgin Radio France sau 17 cum este el numit.
Lagardère Active Radio prin intermediul unei companii deține la noi în tară și posturile de radio EuropaFM și Vibe FM.

Oare se pregătesc oamenii pentru un rebranding la vreun post deja existent? sau vor începe VR de la zero. Asta bineînțeles pe viitor, acum e criză și nu cred că sunt bani pentru așa ceva.

2 comments:

 1. virgin in italia e cam nasol. altfel, sa vina vr in romania. il astept cu mare drag. dar sa cante ca aia din londra nu ca astia din milano.
  /shark.

  ReplyDelete
 2. Mihai, cei din Londra nu mai sunt. Au devenit Absolute. Nu mai este VR in UK.

  Dar daca se face la noi, cu siguranta va fi mare diferenta dintre original si cel românesc. Exemplul de post care a devenit din original unul autohton e MTV.
  E MARE diferenta dintre MTV-ul de la mama lui si cel de la noi.

  ReplyDelete

Got something to say? Write down below please :)