Monday, 18 January 2010

so, the past...

Trecutul e întotdeauna mai frumos decât prezentul, prezent pe care nu-l conștientizăm la timp, și întotdeauna mai bun decât viitorul, care este necunoscut...

7 comments:

 1. Domnisoarelor, doamnelor, domnilor, frumoasa melodie salveaza prezentarea!

  ReplyDelete
 2. Traieste viitorul in prezent!

  ReplyDelete
 3. In fiecare clipa, ora, zi ne cladim singuri viitorul, chiar daca constientizam sau nu asta... cu fiecare zi care trece invatam din greseli, invatam sa lasam in urma nereusitele si, daca suntem destul de inteligenti, ne maturizam frumos. Trecutul, prezentul si viiotul sunt un tot si acest tot este parte din noi...

  ReplyDelete
 4. "anonim" e cealalta personalitate a ta? :D schizofrenicule :P

  ReplyDelete
 5. Ar vrea el... :D

  ReplyDelete
 6. Stai Tibi draga linistit, cardu tau e pe mainile unui om cu o singura personalitate :P

  ReplyDelete
 7. Foarte frumos ce a scris "Anonymous" și are mare dreptate. Până nu înțelegem că "Trecutul, prezentul și viitorul sunt un tot și acest tot este parte din noi..." suferim și trăim în alte timpuri, amintiri, vieți.
  Înțelepciunea cred că se află în a trăi momentul, clipă de clipă. Astfel omul nu ar mai avea motiv de suferință sau de regret.

  Și, mai presus de toate, Universul este ciclic, energia circulă în fiecare secundă, noi cu toții ne influențăm unii pe alții.

  Când vom trăi Prezentul, fiecare în noi înșine, cred că vom reuși să oferim ce avem bun și să ne deschidem sufletul când este momentul, în fața celor pe care îi iubim. Ca apoi să nu regretăm că nu am fost "noi" înșine în acea relație, sau că nu am iubit cu toată ființa.

  P.S. La mulți ani dragul meu Mircea! Universul știe el de ce ai nevoie și îți va da la momentul potrivit. Eu(sunt doar un "om")..nu am ce să îți doresc sau să îți urez. În interiorul meu, îmi doresc pentru tine să găsești fericirea și să o trăiești zi de zi, din plin; Să găsești răspunsuri la întrebările din sufletul tău și să spargi barierele minții, astfel să poți cuprinde tot ce are Universul să-ți ofere.

  Cu drag..te îmbrățișez
  Luana

  http://www.youtube.com/watch?v=TPJ5kqjEQlc

  ReplyDelete

Got something to say? Write down below please :)